Et Social Gaming forløb

Et forløb varer typisk 24 uger og omfatter en ugentlig mødegang med leg, bevægelse, et pædagogisk måltid og gaming. Vores faste fagpersonale har baggrund som esportsinstruktør og pædagogisk uddannelse med specialiseringer inden for psykiatri, familiebehandling samt mentalisering og kognitiv terapi.

Vi fokuserer på at skabe trivsel, der bringer de unge tættere på et godt skole- og fritidsliv. Forældre involveres også for at skabe et omfattende støttesystem, der fremmer positiv adfærd og vaner, som kan fortsætte efter forløbets afslutning.

I løbet af perioden arbejder vi med individuelle læringsmål, der udarbejdes sammen med socialrådgiver og den unge selv. Vi lægger vægt på god kommunikation, samarbejde, kompromiser, sund kost, regelmæssig motion og god søvn. Vigtigst af alt er, at de unge oplever et trygt og inspirerende fællesskab med høj grad af rummelighed og tolerance over for forskelligheder. Vi gamer, griner og lærer en masse!

Der vil i forløbet blive afholdt en forældreaften, hvor der undervises i digitale medier, samt hvordan man kan forstå og guide de unges lyst til gaming.

Forløbets faser:

Intromøde med den unge, familien og eventuelt skolen.

  1. Indplacering på hold baseret på kriterier som diagnoser, præferencer og interesser.

  2. Opstartsdag med information om forløbet.

  3. Ugentlig deltagelse løbende kontakt til forældre/netværk

  4. Afslutning og evaluering.

Vores Fokus på Feedback og Udvikling

Hos Social Gaming er vi dedikerede til at sikre, at vores tilbud er både relevant og effektivt for de unge, vi arbejder med. Derfor anvender vi struktureret feedback via. spørgeskemaer og interview, som en central del af vores tilgang. Dette indebærer, at vi aktivt indsamler feedback fra deltagerne for at kunne tilpasse vores program og sikre, at det imødekommer deres behov.

Spørgeskemaer til Trivsel og Udvikling

For at få et klart billede af de unges trivsel og udvikling, benytter vi os af to forskellige spørgeskemaer:

Opstarts-Spørgeskema:
Ved opstart af forløbet udfylder hver deltager et spørgeskema, der fokuserer på:

  • Trivsel: Hvordan føler de unge sig i deres hverdag? Hvad er deres generelle velbefindende?

  • Funktion: Hvilke udfordringer oplever de i forhold til sociale interaktioner og dagligdags aktiviteter?

  • Tilknytning til Skolen: Kommer de regelmæssigt i skole? Hvad er deres forhold til skolemiljøet?

  • Fritidsliv Deltager de i et klubtilbud, har de kammerater de ses med.

Dette spørgeskema giver os vigtig indsigt i hver enkelt deltagers situation og hjælper os med at tilpasse vores tilbud, så det bedst muligt understøtter dem.

Løbende Udviklings-Spørgeskema:
For at følge udviklingen over tid anvender vi et andet spørgeskema, der udfyldes med jævne mellemrum i løbet af forløbet. Dette spørgeskema fokuserer på:

  • Forbedring af Trivsel: Har deltagerne oplevet ændringer i deres velbefindende?

  • Sociale Færdigheder: Hvordan udvikler deres sociale interaktioner sig? Har de knyttet nye venskaber?

  • Tilknytning til Skole og Aktiviteter: Hvordan er deres forhold til skolen og eventuelle fritidsaktiviteter? Er der sket forbedringer i deres deltagelse?

Vigtigheden af Feedback

Ved at anvende disse spørgeskemaer kan vi systematisk følge med i deltagernes fremgang og trivsel. Feedback fra deltagerne er afgørende for os, da det giver os mulighed for at justere og forbedre vores tilbud, så vi bedst muligt kan støtte dem i deres udvikling.

Vores mål er at skabe et trygt og inkluderende miljø, hvor de unge kan trives, udvikle deres sociale kompetencer og opbygge et positivt selvbillede.